Despre noi

Suntem o echipa de oameni care se incapataneaza sa nu coboare cu picioarele pe pamant. Ne-am inconjurat cu decoruri ireal de frumoase si ne dorim sa va bucurati si voi de ele la cele mai importante evenimente din viata voastra.

Am inceput sa cream panouri pentru evenimente dintr-o nevoie. La nunta noastra nu am gasit in Bucuresti niciun photo corner dragut de inchiriat. Poate este prea mult spus nevoie. Unii ar spune ca este un moft. Caci stiti cu totii genul acela de miri care vad nunta ca pe o afacere si din dorinta de a strange cat mai multi bani aleg sa ofere invitatilor strictul necesar. Din moment ce cititi aceste randuri, cu siguranta nu faceti parte din acea categorie. La fel si noi. Le-am fost recunoscatori tuturor persoanelor care au fost alaturi de noi si am dorit sa cream o experienta cat mai frumoasa atat pentru ei cat si pentru noi. Si unul dintre elementele care ne-a ajutat sa realizam acest lucru a fost decorul. Ne-am dorit sa facem poze cu fiecare invitat si ne-am dat seama ca nu am vrea sa avem in spatele nostru zidul din hol sau un perete al salonului. Ne-am dat seama tarziu de acest lucru si am cumparat pe ultima suta de metri cateva decoratiuni.

Va lasam cateva poze de la nunta noastra si va sfatuim sa va alegeti din timp un decor sau un photo corner care sa va reprezinte.

 

Asa a inceput povestea noastra.

Va dorim ca evenimentele voastre sa fie memorabile! Si pentru ca dupa fiecare petrecere ramanem doar cu amintirile si cu pozele, alegeti un decor frumos pentru pozele voastre! šŸ™‚