New Beginings

Am început să ne desfășurăm activitatea cu un produs de nișă: panouri tip photo corner. Deși oarecum la început de drum, ne-au remarcat și ne-au ales creațiile branduri de top precum Teilor, Pandora, Forbes, Avon, Trickshot, Colosseum Mall, Alexandrion, Elmiplant, Carrefour, si Biofarm. Oamenii ne-au spus că avem un simț estetic dezvoltat. Și faptul că acesta vine la pachet cu seriozitate și profesionalism, ne-a facut să creștem și să avem solicitari din ce in ce mai complexe. Aaa…și să nu uităm de empatie. Serios, noi chiar ne entuziasmăm ca și cum ar fi evenimentul nostru, facem lucrurile ca și cum le-am face pentru o persoana draga și avem niște emoții teribile până în momentul în care arată totul perfect. Apoi ne relaxăm și vă urăm petrecere frumoasa 🙂

Spuneam de noi începuturi…Am început cu un hobby și a devenit un full time job. Am început cu acest produs de nișă, panouri photo, iar acum avem în ofertă aranjamente florale pentru mese, buchete, lumânari pentru nuntă/botez, decor pentru grădina, decor candy bar, aranjamente din baloane, decor aniversări, decoratiuni tematice, decor de sarbatori, etc.  Am adunat o mulțime de obiecte decorative cum ar fi ghirlande luminoase, lumânări, vase pentru aranjamente florale, rozete decorative, lampioane decorative, flori de hartie, baloane, obiecte decorative din lemn, mușchi, licheni, colivii si multe altele. Cum le vom folosi și ce vom decora cu ele depinde de dorințele voastre și de imaginatia noastră.

Vă mulțumim că citiți aceste rânduri, vă suntem recunoscători că ne apreciați (în cazul în care ne apreciați 🙂 ) și nu ezitati să ne contactați dacă aveți întrebări.