New Beginings

Am inceput sa ne desfasuram activitatea cu un produs de nisa: panouri tip photo corner. Desi oarecum la inceput de drum, ne-au remarcat si ne-au ales creatiile branduri precum Pandora, Forbes, Tezenys si Biofarm. Oamenii ne-au spus ca avem un simt estetic dezvoltat. Si faptul ca acesta vine la pachet cu seriozitate si profesionalism, ne-a facut sa crestem si sa avem solicitari din ce in ce mai complexe. Aaa…si sa nu uitam de empatie. Serios, noi chiar ne entuziasmam ca si cum ar fi evenimentul nostru, facem lucrurile ca si cum le-am face pentru noi si avem niste emotii teribile pana in momentul in care arata totul perfect. Apoi ne relaxam si va uram petrecere frumoasa 🙂

Spuneam de noi inceputuri…Am inceput cu un hobby si a devenit un full time job. Iar intre timp am primit o multime de intrebari cum ar fi: “Dar nu decorati si restul salii?”, “Dar nu sunteti si organizatori de evenimente?”, “Dar nu aveti si photo booth?”, “Aveti un fotograf cu care colaborati?”, “Faceti si decorul pentru mese?” “Decorati si zona pentru candy bar?”, etc. Asadar, am inceput sa cedam presiunilor 🙂 Nu cred ca vom fi organizatori de evenimente, insa cu pasi mici ne-am deschis catre orice fel de decoratiuni, fie ca este vorba de aranjamentele pentru mese, decorul gradinii, chevaletul cu asezarea invitatilor sau alte decoratiuni. Am adunat o multime de obiecte dragute cum ar fi flori de hartie, ghirlande luminoase, rozete decorative, lampioane decorative, baloane in forma de Love, Mr&Mrs si in forma de inima, obiecte decorative din lemn, muschi, licheni, colivii si multe altele. Cum le vom folosi si ce vom decora cu ele depinde de dorintele voastre si de imaginatia noastra.

Va multumim ca cititi aceste randuri, va suntem recunoscatori ca ne apreciati (in cazul in care ne apreciati 🙂 ) si nu ezitati sa ne contactati daca aveti intrebari.