Decoratiuni ieftine si frumoase

O intrebare pe care o primim des este “Ce decoratiuni ieftine aveti?”.  Asadar am adunat in aceasta postare cateva obiecte decorative ieftine si cu impact vizual puternic. Unele pot fi cumparate sau inchiriate iar altele pot fi realizate manual, daca aveti suficient timp inainte de eveniment (ceea ce rar am auzit) sau daca aveti prieteni indemanatici si binevoitori 🙂

Lampioanele decorative pot fi cumparate cu preturi intre 5 si 15 lei buc. in functie de marime si culoare. Optional pot avea leduri in interior.

Baloanele in forma de litere pot fi cumparate cu preturi intre 22 lei si 80 lei per litera sau 50-150 lei per cuvant.

Rozetele decorative se cumpara de obicei la seturi de minim 3 bucati, iar preturile incep de la 20 lei per set si ajung la 70 lei per set pentru cele cu modele mai dragute si carton mai gros.

Florile uriase cu tulpina  pot fi inchiriate cu 300 lei de pe site-ul nostru (1 set de 3 flori din spuma) sau cu 450 lei (1 set de 3 flori de hartie realizate manual).

Semne “Spre petrecere”. Aici pretul este in functie de sursa materialelor. Poate costa intre 100 si 300 lei daca il achizitionati deja personalizat sau intre 50 si 100 lei daca il realizati acasa.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *